Nesti Dante Zeep - Dolce Vivere - Portofino

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Een klassieke harmonie met een weelderige bloemengeur van rozenwater en witte lelie gecombineerd met een accent van de extravagante geur van vlas neemt je in gedachten mee naar de ongerepte natuur en de prachtige baai van het Italiaanse stadje Portofino. Blote voeten in het gras, dauw-druppels op de vingers en wind in je gezicht, een onverwachte sensatie onthult zich in pure gelukzaligheid op deze unieke plek. Met liefde en zorg gemaakt

Nesti Dante komt rechtstreeks uit Firenze in Italië, waar deze zeep met veel liefde en op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Deze zeep is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten uit de heuvels van Toscane. Elk stuk is met de hand verpakt in prachtig luxe Florentijns papier geïnspireerd op de prachtige schilderijen uit de Renaissance periode.

De natuurlijke zeep reinigt uw huid op milde wijze en is vrij van sulfaten, parabenen en synthetische stoffen. Alle zepen van Nesti Dante zijn veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest.

Gewicht: 250gr
Over: Deze regenererende, veganistische zeep is vrij van petrochemicaliën, sulfaten, synthetische oppervlakte actieve stoffen, parabenen, glycolen en ethyleendiaminetetra-azijnzuur.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen