Nesti Dante Zeep - Dolce Vivere - Sardinie

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze zeep bevat een mix van mirte, lentiscus en helychrysum, typische planten die groeien rondom het Middellandse zeegebied, zeer gewaardeerd voor hun krachtige anti-oxidant en herstellende eigenschappen. De heldere frisheid gecombineerd met zoete, kruidige geurnoten van wilde bessen neemt je in gedachten mee naar de zonovergoten Costa Smeralda op het prachtige eiland Sardinië en bezorgen je een opwekkend gevoel. Met liefde en zorg gemaakt.

Nesti Dante komt rechtstreeks uit Firenze in Italië, waar deze zeep met veel liefde en op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Deze zeep is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten uit de heuvels van Toscane. Elk stuk is met de hand verpakt in prachtig luxe Florentijns papier geïnspireerd op de prachtige schilderijen uit de Renaissance periode.

De natuurlijke zeep reinigt uw huid op milde wijze en is vrij van sulfaten, parabenen en synthetische stoffen. Alle zepen van Nesti Dante zijn veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen