Nesti Dante Zeep - Philosophia Collagen

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Deze traditionele zeep van Nesti Dante Luxe kwaliteitszeep bevat collageen en ginseng. De liefde voor de natuur staat centraal in deze zepen met actieve huidverzorgende ingrediënten. Een perfecte combinatie van de herstellende en regenererende eigenschappen van plantaardig collageen die uw huid zijdezacht laat aanvoelen, geparfumeerd met de hypnotiserende, dromerige geur van blauwe azalea met de sprankelende frisheid van sterfruit. Met liefde en zorg gemaakt.

Nesti Dante komt rechtstreeks uit Firenze in Italië, waar deze zeep met veel liefde en op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Deze zeep is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten uit de heuvels van Toscane. Elk stuk is met de hand verpakt in prachtig luxe Florentijns papier geïnspireerd op de prachtige schilderijen uit de Renaissance periode.

De natuurlijke zeep reinigt uw huid op milde wijze en is vrij van sulfaten, parabenen en synthetische stoffen. Alle zepen van Nesti Dante zijn veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest.

Gewicht: 250gr
Over: Deze regenererende, veganistische zeep is vrij van petrochemicaliën, sulfaten, synthetische oppervlakte actieve stoffen, parabenen, glycolen en ethyleendiaminetetra-azijnzuur.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen