Verzenden & retourneren

De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen de 3 werkdagen via DPD, tenzij anders vermeld bij het product, indien de betaling aan de verkoper werd vereffend door de consument. 

Bij pre-orders zal de bestelling pas verzonden worden wanneer deze compleet is, eerder beschikbare producten zullen niet apart verzonden worden. 

Bizou verzendt naar België, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Litouwen, Slovenië, Griekenland, Italië, Zweden, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Portugal, Kroatië, Hongarije, Slovakije, Polen en Ierland. 
Verzendkosten worden automatisch berekend in het winkelmandje. 

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de consument en kunnen aanleiding geven tot extra kosten en latere levering.

Behoudens anders omschreven omvatten onze prijzen niet het transport en de levering van de goederen bij de consument. De kosten van transport en levering worden afzonderlijk vermeld.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de consument, behoudens in geval van opzettelijke vertraging. Voor vertragingen bij DPD zijn wij niet aansprakelijk.

Wij hebben het recht gedeeltelijke leveringen te verrichten.

In geval van niet-levering van de goederen worden de eventueel door de consument betaalde sommen terugbetaald zonder interest of andere vergoeding. 

Bizou kan niet verantwoordelijk geacht worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

 

Bedenktijd en retourneervoorwaarden

In het kader van de verkoop op afstand aan consumenten die binnen het toepassingsgebied vallen van de Wet van 6 april 2010 heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij of zij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 (veertien) dagen vanaf de dag die volgt op de levering. 

Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat, met de originele labels, ongebruikt en in de originele verpakking op eigen risico en kosten terugsturen naar Bizou, Werchtersesteenweg 5, 3150 Haacht, België. 

Retouren kunnen eenvoudig aangemaakt worden via het retourportaal: 
https://bizouluxuries.shipping-portal.com/rp/

Ongefrankeerde retourneringen zullen niet worden aangenomen. 

Goederen die specifiek voor de consument ontworpen zijn of die kunnen bederven worden niet teruggenomen en de consument kan zich dus niet beroepen op het herroepingsrecht. 

Wegens hygiënische redenen kunnen mondmaskers, oorbellen en lipsticks niet worden teruggenomen of geruild.

De retourzending wordt door Bizou gecontroleerd. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend. U kan binnen de 2 (twee) weken een terugbetaling op uw rekening verwachten.