Nesti Dante Zeep - Dolce Vivere - Sicilia

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak een reis naar de Siciliaanse kust met de Vivere Sicilia zeep. Deze subtiel geurende zeep vangt de sensuele schoonheid van de zee, de lucht en de kustlijn, waar bougainvilles in overvloed groeien. Bloeiende bougainville en zeezoutbloesem worden in deze zeep gecombineerd met de aangename, opwindende geur van papyrus, een zeldzame en waardevolle boom die tegenwoordig alleen nog groeit op het Siciliaanse eiland Ortigia. Met liefde en zorg gemaakt.

Nesti Dante komt rechtstreeks uit Firenze in Italië, waar deze zeep met veel liefde en op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Deze zeep is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten uit de heuvels van Toscane. Elk stuk is met de hand verpakt in prachtig luxe Florentijns papier geïnspireerd op de prachtige schilderijen uit de Renaissance periode.

De natuurlijke zeep reinigt uw huid op milde wijze en is vrij van sulfaten, parabenen en synthetische stoffen. Alle zepen van Nesti Dante zijn veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen