Nesti Dante Zeep - Dolce Vivere - Roma

€6,90
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Een explosie van zoete en suikerhoudende accenten creëren een sfeer van eeuwige schoonheid . Met de verrassende geurcombinatie van bloeiende oleander, muskaatdruif en zoete vijgen, brengt deze heerlijk geurende zeep een ode aan de eeuwige stad Rome, rijk aan geschiedenis, cultuur en kunst.

Nesti Dante komt rechtstreeks uit Firenze in Italië, waar deze zeep met veel liefde en op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. Deze zeep is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten uit de heuvels van Toscane. Elk stuk is met de hand verpakt in prachtig luxe Florentijns papier geïnspireerd op de prachtige schilderijen uit de Renaissance periode.

De natuurlijke zeep reinigt uw huid op milde wijze en is vrij van sulfaten, parabenen en synthetische stoffen. Alle zepen van Nesti Dante zijn veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet op dieren zijn getest.

Gewicht: 250gr
Over: Deze regenererende, veganistische zeep is vrij van petrochemicaliën, sulfaten, synthetische oppervlakte actieve stoffen, parabenen, glycolen en ethyleendiaminetetra-azijnzuur.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen