Lampe Berger Lont/Brander

€19,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

De 3P Pure Air brander van Lampe Berger is een exclusief en gepatenteerd systeem dat de lucht ongeëvenaard zuivert en parfumeert, terwijl het diffusie systeem door katalyse ongewenste geuren zoals rook-, kook- en dierenluchtjes wegneemt.

De creatie van de Berger lamp, 120 jaar geleden, was een technisch hoogstandje. Sindsdien is Maison Berger Paris altijd de innovatie en technische ontwikkelingen van dichtbij blijven volgen. Het is dan ook niet meer dan vanzelfsprekend dat zijn teams constant onderzoek doen om het systeem van de katalysebrander met zijn uitzonderlijke, gepatenteerde techniek te blijven verbeteren!
 
De nieuwe versie van de brander heeft een nieuwe vormgeving, een inzetstuk in de vorm van een lamp, die deze iconische lamp nog unieker maakt. Behalve deze esthetische kant, worden ook de katalytische prestaties van de brander van de Berger lamp nog steeds verbeterd, met een betere verspreiding van het parfum en een betere weerstand tegen airco’s en tocht. Bovendien is deze nieuwe brander niet alleen van uitzicht verandert, maar ook beter efficiënt en is zijn werking altijd optimaal, hoe vol de lamp ook gevuld is.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen