Lampe Berger Navulling - Aroma Relax - Douceur Oriental

€16,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het lichaam laat zich vol genot vastgrijpen door de duizenden geuren van het weelderige Oosten. De geest opent zich, melancholie raakt op de achtergrond, talrijke redenen om blij te zijn profileren zich: eindelijk is de tijd rijp om te mediteren!

Deze versie Relax Douceur Orientale van de Aroma collectie is de belofte van absolute ontspanning. Dit alles sluit aan op de zoektocht naar welzijn. Meteen al bij de eerste noten van steranijs en zoethout ruiken we de heerlijke geuren uit het Oosten. De hartnoot, ook bloemig en subtiel fruitig, drukt zich op lieflijke, zinnelijke wijze uit. Vervolgens brengt de warme, enigszins gourmand basisnoot van tonkaboon en vanille het geheel in evenwicht.

Met deze geurharmonie komt het met zorg geselecteerde trio essentiële oliën volledig tot zijn recht: ieder met zijn eigen weldadige werking ontvouwen patchoeli, guaiac hout en geranium zo hun stress en zwaarmoedigheid wegnemende kwaliteiten.

De collectie Aroma huisparfums is een perfecte demonstratie van de Franse uitmuntendheid, van de virtuositeit van de meester-parfumeurs van Maison Berger Paris en van hun vakmanschap. Zij voldoet feilloos aan een kwaliteitsvereiste, aan de verplichting van een gezuiverde, gezonde en subtiel geparfumeerde lucht die op geen enkele wijze schadelijk is.

500ml

0 sterren op basis van 0 beoordelingen