Wrendale Knuffel - Camilla de Giraf

€47,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak kennis met Camilla, de lieve giraf uit de knuffelcollectie van Wrendale.

Geïnspireerd op de 'Flowers' illustratie is Camilla afgewerkt met een winterkoninkje op haar poot en een kaartje met meer informatie over haar.

Met zorgvuldig geselecteerde materialen is elk van de pluchen karakters in de collectie uniek en worden er zachte materialen gecombineerd die doen denken aan het echte dier. Het is een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en fan van de prachtige illustraties van Wrendale.

Leer Camilla wat beter kennen...
Alle vrienden zijn stiekem jaloers op de glamoureuze Camilla. Met haar lange benen en elegante wimpers sierde ze de straten van Parijs voordat haar talent werd opgemerkt door een beroemde filmproducent die haar meenam naar Hollywood totdat een mysterieus schandaal met een struisvogel en een bril haar terugbracht naar haar thuissavanne. Camilla is sindsdien begonnen aan een nieuwe carrière als abstracte kunstenaar en is vaak te vinden terwijl ze experimenteert met kleur. Ze is vriendelijk en attent en geeft de meeste van haar schilderijen aan vrienden en familie die intussen al geen plek meer hebben om ze op te hangen.

Geschikt vanaf de geboorte
Materiaal: polyester - vezelvulling
Afmetingen: 31,5cm x 13cm x 11,5cm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen