Wrendale Knuffel - Ralph de Labrador

€47,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak kennis met Ralph, de lieve hond uit de knuffelcollectie van Wrendale.

Geïnspireerd op de Hopeful illustratie is Ralph afgewerkt met een winterkoninkje op zijn poot en een kaartje met meer informatie over hem.

Met zorgvuldig geselecteerde materialen is elk van de pluchen karakters in de collectie uniek en worden er zachte materialen gecombineerd die doen denken aan het echte dier. Het is een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en fan van de prachtige illustraties van Wrendale.

Leer Ralph een beetje beter kennen...
Ralph vindt het heerlijk om een ​​helpende hand te bieden en is constant op zoek naar manieren om nuttig te zijn. Hij ruimt altijd al het eten op dat hij kan vinden, zelfs als dat betekent dat hij op een tafel moet springen om het te pakken. Hij doet ook zijn best om hetzelfde te doen met schoenen die rondslingeren, maar deze vindt hij niet zo lekker. Helder en speels, Ralph's perfecte dag zou bestaan ​​uit het opsnuiven van de modderigste plassen voor een goede rol en dan ontspannen met een dutje op een mooie schone bank. Hij is een uitstekende renner, hoewel hij zelden races wint omdat hij gemakkelijk wordt afgeleid door een passerend konijn of een interessante geur.

Geschikt vanaf de geboorte
Materiaal: polyester - vezelvulling
Afmetingen: 21,5 x 22 x 20cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen