Lampe Berger Holly - Triopack

€20,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze giftset van Lampe Berger  bestaat uit drie heerlijk geurende navullingen in de geuren Cuir Mystique, Poussière d'Ambre en Elixir Tonka.

Met de giftset van drie navullingen voor de Lampe Berger Holly gaat er een wereld van verfijnde en kruidige aroma's voor u open.

De betoverende noten van kardemom, wierook en leer van het Cuir Mystique-parfum nemen u mee naar een mysterieuze wereld. Laat u meeslepen door deze sensuele en overweldigende huisparfums! U kunt ook kiezen voor het warme en intense Poussière d'Ambre-parfum, dat u uitnodigt voor een zintuiglijke reis en waarin kaneel, amber en balsems harmonieus samengaan in een mooie amberachtige zachtheid. De Elixir Tonka-oplossing, die subtiel elegant is, verleidt u met zijn stroperige aroma's en poederachtige noten van jasmijn en tonkabonen.

Elk huisparfum is een afzonderlijk geurjuweeltje dat u bij elk gebruik een unieke beleving biedt. Deze giftset van drie navullingen voor de Lampe Berger van 250ml zuivert en parfumeert uw leefruimtes subtiel en stelt u in staat om verschillende sferen te creëren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen