Bomb Cosmetics Giftbox - Yeah Bouy

€26,95 €13,47
Beschikbaarheid: Op voorraad
Verzendtijd: 3-5 dagen

Geniet van sprankelende oceanische geuren en verkoelende frisheid terwijl een vloedgolf van essentiële oliën over je heen spoelt.

Dit cadeaupakket bevat:

Shiver Me Timbers bruisbal - Met de exotische essentiële oliën van may chang en mandarin die zelfs de geest van de meest vermoeide reiziger verfrissen en prikkelen.

Octopi my Heart melt - Laat je acht maal omarmen. De pure essentiële oliën van majoram en bergamot verwarmen je en helpen je de dag door te komen!

Dunk-in Sailor bruisbal - Wat gaan we doen met deze dronken matroos vroeg in de ochtend? Breng ze weer in de vorm met deze naar zeezout geurende bruisbal! Gedrenkt in essentiële oliën van pepermunt en eucalyptus, zing je zeemansliedjes tussen de golven in het bad!

Dead Sea Salt zeep - Een eeuwenoud en natuurlijk zuiverend middel. Ideaal voor het revitaliseren en voeden van de vermoeide en vochtarme huid. Met een echte zoutkorst (perfect voor het verwijderen van dode huidcellen) en essentiële olie van eucalyptus! Een complexe geur, met noten van sandelhout, vetiver en olijf, met een fris kruidig ​​hart en topnoten van bergamot.

The Big Wave Zeep - Voel een golf van oceaan frisheid, want deze opbeurende zeep met zijn stimulerende essentiële oliën van tea tree en aarmunt helpt je je vermoeide geest te verfrissen en op te monteren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen