Lampe Berger Geurbrander - Astral Givrée

€52,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze futuristische giftset Lampe Berger Astral Givrée is ontworpen door Rozenn Mainguené en nodigt u uit om met uw hoofd in de sterrenhemel te duiken.

Dit object is geïnspireerd op de hemellichamen en sterren die samen het zonnestelsel vormen, en is hoofdzakelijk ontworpen rond het maanthema. De ronde, volle vorm doet denken aan de fase van de volle maan, terwijl aan de voorkant alleen de halve maan te zien is. De gladde zijde van het glas contrasteert met de andere helft, die is uitgewerkt met reliëfstructuren die herinneren aan de vele kraters op het oppervlak.

De polaire kleur, met zijn intense helderheid, accentueert elke welving van het object en geeft uw interieur een modern, eigentijds accent. Bij de giftset Lampe Berger Astral Givré, die getuigt van een koele schoonheid, hoort de zuivere geur van witte chasmere die het haar aura geeft en haar verborgen kant onthult. De zachte houtgeuren van cashmeran vermengen zich met de akkoorden van oranjebloesem en witte muskus die zorgen voor een poederachtige, delicate finish. Er ontstaat een ijle sfeer, die een waaier biedt aan nieuwe geurontdekkingen.

 

Lees hier hoe je de Lampe Berger dient te gebruiken.
 
Afmetingen: 18cm hoogte - 9,5cm diameter
Deze geurbrander wordt geleverd met een lont, een afsluitdopje, een sierdop en 250ml Cachemire Blanc.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen