Fisura Mondmasker - Coral

€12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Bescherm elkaar! Maskers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld dus voeg ze toe als een extra accessoire bij je outfit, maak je keuze uit de vrolijke en originele ontwerpen van Fisura.

De maskers zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen met uw veiligheid als prioriteit. Ze bestaan uit 3 lagen:

  • Een buitenste laag met een afstotende finish voor een moeilijke doorlating van het virus.
    De materialen zijn getest met de ISO 20743 en ISO 18184 methode en hebben aangetoond het virus te neutraliseren voor 98,3% na 1 minuut, 99,2% na 2 minuten en 100% na 10 minuten.
  • Een tussenlaag bestaande uit een metalen neusbeschermer die de vorm van het masker vasthoudt en een TNT-stoffilter met hoog beschermingsniveau.
  • Een binnenlaag met een afstotende finish plus een antibacteriële afwerking om de huisvesting en verspreiding van virussen te voorkomen. Alsook een intelligente thermoregulatie en dynamische verdampings- en koeltechniek.

Dit alles in overeenstemming met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en in overeenstemming met de conformiteitsverklaring. Deze maskers zijn bedoeld als aanvullende bescherming bij de maatregelen voor sociale afstand die nodig zijn voor de beheersing van COVID-19.

FISURA-maskers hebben met succes de tests doorstaan ​​die zijn uitgevoerd door Microbe Investigations AG, waardoor ze het virus dat COVID-19 veroorzaakt, kunnen vernietigen.

FISURA-maskers zijn een veilige, ecologische en herbruikbare oplossing. Ze zijn geschikt voor 25 wasbeurten op 60 graden zonder de efficiëntie te verliezen. Ze zijn een veilige, ecologische en herbruikbare oplossing.

Afmeting: 21 x 15 cm
BFE (Bacteriële filter efficiency): 93,4%
Vervaardig volgens de UNE0065-2020 voorwaarden

* FISURA-maskers worden vervaardigd in Portugal.

** BELANGRIJK: Het masker is niet geclassificeerd als een medisch product, maar als een beschermingsmiddel met de hierboven beschreven kenmerken.

Mondmaskers kunnen niet retour gestuurd worden

0 sterren op basis van 0 beoordelingen