Fisura Mondmasker - Cheetah

€12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Bescherm elkaar! Maskers zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld dus voeg ze toe als een extra accessoire bij je outfit, maak je keuze uit de vrolijke en originele ontwerpen van Fisura.

De maskers zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen met uw veiligheid als prioriteit. Ze bestaan uit 3 lagen:

  • Een buitenste laag met een afstotende finish voor een moeilijke doorlating van het virus.
  • Een tussenlaag bestaande uit een metalen neusbeschermer die de vorm van het masker vasthoudt en een betere ademhaling mogelijk maakt.
  • Een binnenlaag met een afstotende finish plus een antibacteriële afwerking om de huisvesting en verspreiding van virussen te voorkomen met een efficiëntie van 87,8%.

Dit alles in overeenstemming met de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie en in overeenstemming met de conformiteitsverklaring. Deze maskers zijn bedoeld als aanvullende bescherming bij de maatregelen voor sociale afstand die nodig zijn voor de beheersing van COVID-19.

FISURA-maskers zijn een veilige, ecologische en herbruikbare oplossing. Ze zijn geschikt voor 50 wasbeurten op 60 graden zonder de efficiëntie te verliezen. Ze zijn een veilige, ecologische en herbruikbare oplossing.

Afmeting: 21 x 15 cm
BFE (Bacteriële filter efficiency): 87.5%

* FISURA-maskers worden vervaardigd in Portugal. Gecertificeerd door het CITEVE-instituut.

** BELANGRIJK: Het masker is niet geclassificeerd als een medisch product, maar als een beschermingsmiddel met de hierboven beschreven kenmerken.

Mondmaskers kunnen niet retour gestuurd worden

0 sterren op basis van 0 beoordelingen