Berdoues Mille Fleurs - Body Lotion 400ml

€21,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ontdek deze lijn met milieuvriendelijke verzorgingsproducten, geïnspireerd op de natuur.

De samenstelling beschermt, verzacht en voedt de huid. Deze is verrijkt met camelia-olien, infusie van lindebomen, goudsbloemextract, cacao- en karitéboter met herstellende eigenschappen, deze voedende balsem met een lichte textuur dringt snel in de huid en parfumeert subtiel.

Deze heerlijke geur, samengesteld uit peer en zwarte bessen, ondersteund door hartnoten van poëtische pioenrozen, oranjebloesem en ylang-ylang geeft een fruitige frisheid weer.
Deze rustgevende, ontspannende en contrastrijke geur is een onthulling van een verfrissende escapade in de lente die eindigt met hartige tonkabonen en zachte noten van cederhout.

Geen parabenen, fenoyethanol of kleurstoffen - 95% Natuurlijke ingrediënten
Dermatologisch getest
400ml


Over Mille Fleurs:
Het laboratorium van Berdoues heeft formules ontwikkeld die 90 tot 98% natuurlijk zijn om de fragiele balans van de huid te respecteren.
Alle actieve ingrediënten werden zorgvuldig geselecteerd voor hun erkende werking en vernieuwende eigenschappen. Elk product heeft zijn eigen samenstelling van 2 tot 5 actieve ingrediënten die zijn onderzocht en aangepast aan de behoefte van elk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen