Sonny Angel Candy Store Keychain - Blind box

€16,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Op pad met Sonny Angel? Dat kan nu makkelijk met de nieuwe Candy Store sleutelhanger! Geniet van de schattige aanwezigheid van Sonny Angel, waar je ook gaat.

Deze reeks bestaat uit 6 verschillende popjes en een secret. Ze worden als blind box verkocht dus je weet niet welk popje je zal krijgen. Het popje kiest namelijk jou om je geluk te brengen.

Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende versies, variërend van dieren tot groenten- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!

  • formaat: 7,5 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar
  • komt uit Japan

Wegens de extreem grote vraag en laag aanbod, is er een maximum van 2 stuks per klant. Dubbele bestellingen zullen geannuleerd worden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen