Berdoues Mille Fleurs - Travel Set

€20,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Deze mooie geschenkset van Mille Fleurs bevat een:

  • Eau Parfumée
    De heerlijke geur, samengesteld uit peer en zwarte bessen, ondersteund door hartnoten van poëtische pioenrozen, oranjebloesem en ylang-ylang geeft een fruitige frisheid weer.

    Deze rustgevende, ontspannende en contrastrijke geur is een onthulling van een verfrissende escapade in de lente die eindigt met hartige tonkabonen en zachte noten van cederhout.

  • Ongeparfumeerde balsem
    De balsem is verrijkt met een complex van 8 actieve oliën en natuurlijke cacaoboter met beschermende en voedende eigenschappen. Deze is geur- en kleurstofvrij en kan dus van kop tot teen gebruikt worden om droge en gevoelige gebieden te verzorgen en kalmeren.
    Deze mag ook gebruikt worden voor kindjes vanaf 3 jaar.


Geen parabenen, fenoyethanol of kleurstoffen - 100% Natuurlijke ingrediënten

Ontdek hier de volledige lijn milieuvriendelijke verzorgingsproducten, geïnspireerd op de natuur.


Over Mille Fleurs:
Het laboratorium van Berdoues heeft formules ontwikkeld die 90 tot 98% natuurlijk zijn om de fragiele balans van de huid te respecteren.
Alle actieve ingrediënten werden zorgvuldig geselecteerd voor hun erkende werking en vernieuwende eigenschappen. Elk product heeft zijn eigen samenstelling van 2 tot 5 actieve ingrediënten die zijn onderzocht en aangepast aan de behoefte van elk product.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen