Colonial Candle

Al meer dan 100 jaar brandt Colonial Candle® in de huizen van Amerika. Het verhaal begint met Mabel Baker, een voormalig leerkracht op een school in Massachusetts. Zij begon met het maken van kaarsen in haar kleine keuken. De kaarsen werd zo populair bij familie en vrienden dat ze ze begon te verkopen in de plaatselijke ijzerhandel van haar man. Tegen 1909 verkochten veel winkels in de omgeving van Cape Code haar kaarsen en werd Colonial Candle een officieel bedrijf. 

Erkend als het eerste kaarsenbedrijf opgericht door een vrouw, wordt Colonial Candle® nog steeds met trots gemaakt in de VS. Alle collecties van het merk Colonial Candle of Cape Cod worden met zorg gemaakt in North Carolina. We halen onze materialen uit de VS en wereldwijd met naleving van strikte kwaliteitsrichtlijnen.

Van het mengen van de geuren met kleur en was tot de perfecte kaars, elke kaars wordt gemaakt volgens exacte specificaties. Onze kenmerkende ovale potten onderscheiden Colonial Candles en bieden een ingetogen verfijning en een schonere, gelijkmatigere verbranding.

We nodigen je uit om Colonial Candle® te ervaren, de gloed die de huizen van Amerika sinds 1909 verwarmde.

Geen producten gevonden...