Wrendale Knuffel - Rosemary Wren 10th Anniversary Limited Edition

€35,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak kennis met Rosemary, het schattige winterkoninkje uit de knuffelcollectie van Wrendale. Ze is maar in beperkte oplage te krijgen om de tienjarige verjaardag van Wrendale te vieren. 

Geïnspireerd op de Little Wren illustratie is Rosemary afgewerkt met de tekst '10 years' op haar poot en een kaartje met meer informatie over haar. 

Met zorgvuldig geselecteerde materialen is elk van de pluchen karakters in de collectie uniek en worden er zachte materialen gecombineerd die doen denken aan het echte dier. Het is een geweldig cadeau voor elke dierenliefhebber en fan van de prachtige illustraties van Wrendale.

Leer Rosemary een beetje beter kennen...
Rosemary was het eerste ei dat uitkwam en is sindsdien steeds in een grote haast... Ze houdt ervan om lijstjes te maken en kan vaak gezien worden terwijl ze door het bos dartelt om haar werk gedaan te krijgen. Onwaarschijnlijk nieuwsgierig en zeer intelligent, houdt Rosemary van een leuke quizavond en haar gespecialiseerde onderwerp is 'de natuurlijke geschiedenis van het kikkervisje'. Ze is een fervent lezer en haar ambitie is om een bestseller detectiveroman te schrijven. 

Geschikt vanaf de geboorte
Materiaal: polyester - vezelvulling
Afmetingen: 18 x 14 x 17cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen