Joma Jewellery Wellness Gems - Amethyst - Armband

€30,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Draag deze prachtige amethist om eerlijkheid, innerlijke kracht en bescherming aan te moedigen.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.
Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.

Zorgvuldig ontworpen om positiviteit uit te stralen en mooie mantra's in je leven aan te moedigen, is deze prachtige Wellness Gem-armband afgewerkt met echte halfedelstenen amethyst en een gouden wellness-bedel die is gegraveerd met de krachtige eigenschap van deze armband.

De juwelen van Joma Jewellery zijn gemaakt van gold plated brass. Dit betekent dat ze vervaardigd zijn uit messing, een mix van koper en zink. Dit materiaal is extra sterk en dus uiterst geschikt voor juwelen.
De term plated komt van de techniek die gebruikt wordt: electroplating. Door middel van stroom blijft het goud- of zilverlaagje hechten aan het metaal.
Hier bovenop wordt alles nog eens afgewerkt met een beschermingslaag voor extra stevigheid.

Lengte: 17,5cm stretch

0 sterren op basis van 0 beoordelingen