Lampe Berger Starck - Geurbrander - Rose

€135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maison Berger Paris is in zee gegaan met sterontwerper Philippe Starck om u een nieuwe, unieke en elegante collectie te presenteren.

De giftset Lampe Berger by Starck Rose valt op door het bijzondere design, waarbij de codes van laboratoriumglazen die chemici gebruiken, worden overgenomen en een nieuwe interpretatie krijgen. De eenvoudige en strakke vorm wordt versterkt door een mooie, vrouwelijke roze kleur. Het fijnbewerkte metalen frame voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel.

De identiteit van het voorwerp wordt helemaal vastgehouden door dit stijlvolle en originele signatuuraccessoire, dat doet denken aan de moleculaire bewegingen van een verbinding. De kleur van de Lampe Berger Starck by Rose van deze giftset is een echte knipoog naar de verpakking van het persoonlijke parfum Peau de Soie. 

Laat u verleiden door de sensualiteit en het parfum dat aanvoelt als een tweede huid. U wordt gehuld in een poederige, muskusachtige en houtachtige noten van viooltjes, witte muskus en patchoeli, die zich verenigen in een vakkundige mix van vrouwelijke en mannelijke contrasten.

 

Lees hier hoe je de Lampe Berger dient te gebruiken.
 
Afmetingen: 19,5cm hoogte - 15cm diameter
Deze geurbrander wordt geleverd met een trechtertje, een lont, een afsluitdopje, een sierdop en 500ml Peau de Soie.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen