Lampe Berger Starck - Geurbrander - Grijs

€135,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Maison Berger Paris is in zee gegaan met sterontwerper Philippe Starck om u een nieuwe, unieke en elegante collectie te presenteren.

De originele vorm van deze giftset Lampe Berger by Starck Gris doet denken aan de glazen recipiënten die in chemische laboratoria worden gebruikt. De sobere en strakke lijnen worden geaccentueerd door een grijze kleur, iets ruwer maar toch zacht en rustgevend, als verwijzing naar de verpakking van het persoonlijke parfum Peau de Pierre.

De Lampe Berger, versterkt door een zilveren metalen frame met organische details, dompelt u onder in de waarneming van een microscopische wereld waarin de structuur van atomen, moleculen en ionen is gemodelleerd. Kruip voor enkele ogenblikken in een labojas met de Lampe Berger by Starck Gris van de giftset en ontdek het herenparfum Peau de Pierre en zijn vrouwelijke aspect, in 500 ml-formaat. Uw huis wordt doordrenkt met pittige, bloemige, muskusachtige en kruidige geuren, waardoor een ongrijpbaar en onderscheidend geurterritorium ontstaat.

 

Lees hier hoe je de Lampe Berger dient te gebruiken.
 
Afmetingen: 19,5cm hoogte - 15cm diameter
Deze geurbrander wordt geleverd met een trechtertje, een lont, een afsluitdopje, een sierdop en 500ml Peau de Pierre.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen