Mr Wonderful Notebook - Bravo for all your Achievements!

€14,95 €7,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 7-10 dagen

Stop even om na te denken over je dromen en doelen. Deze notebook is de perfecte manier om deze neer te pennen en een stappenplan te maken om deze te bereiken. Elke keer wanneer je weer iets van je lijst kan schrappen, laat de tekst 'Bravo for all your Achievements!' aan de voorzijde weten dat je een applaus en schouderklopje verdient!

Met dit notitieboek kun je al je fantastische ideeën, nieuwe uitdagingen en avonturen noteren waar je aan wilt beginnen zonder te vergeten wat je tot nu toe hebt bereikt.

Dit notitieboek is klein genoeg (A5) om overal mee naartoe te nemen en dankzij de harde kaft hoef je je zich geen zorgen te maken dat de pagina's helemaal verkreukeld raken. De motiverende boodschap op de cover helpt je om altijd in een goed humeur en vol enthousiasme te blijven om alles te bereiken wat je wil.

Met een harde kaft en spiraalbinding is deze notebook erg handing en vooraan kan je een pagina met stickers vinden om de 200 volgende pagina's op te fleuren. Bravo, je verdient het!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen