Mr Wonderful Mok - What I like most about You is Everything

€17,95 €12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Het is echt zo moeilijk kiezen! Omdat we houden van je glimlach, het geluk dat je uitstraalt, je positieve energie, je enthousiasme om de wereld aan te gaan, en elk geweldig ding over jou.

Daarom is het een echte missie die onmogelijk is om maar één ding te kiezen om je te complimenteren, het moest gezegd worden en er werd gezegd: "What I like most about you is everything". En het is die originele en schattige boodschap die we hebben gekozen om op deze geweldige mok te plaatsen, die elke dag tot een gelukkige dag zal maken.

Deze mok is vervaardigd uit hoogwaardig en superbestendig keramiek en is ideaal om te gebruiken bij je ontbijt of bij thee- en koffiepauzes wanneer je daar zin in hebt. Deze mok is een geweldig cadeau voor die persoon die je hart heeft gestolen. Ook als je het gebruikt om pennen, markeerstiften of potloden in te doen, is het prima, want het wordt een prachtige en in het oog springende decoratie en één die de Mr. Wonderful-geest perfect verspreidt naar elk hoekje en gaatje in je huis of kantoorruimte.

Inhoud van 370 ml
Magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen