Mr Wonderful Fles - Let's go for it!

€11,50 €5,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 7-10 dagen

Geef alles van jezelf, vul jezelf met zoveel energie en enthousiasme zoals wanneer je op het strand van ver een vrije ruimte voor je handdoek ziet, of als er nog een stukje chocolade in het pakket zit, of als je favoriete winkel online begint met een extravagante 24-uurs korting.

Probeer 's ochtends op te staan ​​op dezelfde manier als wanneer de bezorger op je deur klopt met het pakket dat je online hebt besteld en begin de dag vol motivatie, geluk en met een glimlach zodat je het leven kunt aangaan en veel meer!

Om ervoor te zorgen dat je hierin slaagt en dat je batterijen steeds opgeladen zijn, is deze thermische fles je best bewaarde geheim. Omdat deze fles gemaakt is van roestvrij staal, kun je ze vullen met je favoriete drankje en dit op een constante temperatuur houden. Koud als het water of frisdrank is, en warm als het thee of koffie is waarvoor je die ochtend de tijd niet had om hem thuis te drinken.

Hij heeft een inhoud van 300 ml, dus de perfecte maat om overal mee naar toe te nemen voor wanneer je extra energie nodig hebt. En als een slokje uit deze fles niet genoeg is, laat je dan inspireren door de motiverende zin die je zal helpen 365 dagen per jaar door te komen.

Niet geschikt voor de magnetron of vaatwasser en niet geschikt voor zure fruitsappen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen