Mr Wonderful Doosje - Small Case full of Big Dreams

€9,95 €6,65
Beschikbaarheid: Op voorraad

Geluk zit in de kleine dingen en bij mensen met een gigantisch hart. Het is verbazingwekkend hoe zo'n klein detail je zo gelukkig kan maken: een blik tussen jou en je beste partner die niets en alles tegelijk zegt; als HET nummer aanstaat als je een bar binnenloopt; een liefdesbriefje van je meest favoriete persoon ooit wanneer je het het minst verwacht; of iets dat er niet eens is, zoals een stuk chocolade.

Maar omdat ze zo klein zijn, zien we soms niet in hoe belangrijk deze dingen echt zijn. Hier bij Mr. Wonderful, voor altijd liefhebbers van geluk en de kleine dingen in het leven, stellen we voor dat dit verandert. Hoe? Blijf lezen en je zult het ontdekken.

We hebben een originele en mooie oplossing bedacht die net zo nodig is als de knop 'stilte voor een jaar'. Dus, zonder verder oponthoud, presenteren wij u ... de kleine koffer vol grote dromen! Hier kun je al die kleine snuisterijen bewaren die je leven een beetje gemakkelijker (en gelukkiger) maken, zoals je contactlenzen, haarclips of oortelefoons, zodat je ze nooit meer kwijtraakt in je handtas of rugzak.

Gemaakt van metaal met kunstleder-afwerking aan de buitenkant en een fluwelen effect aan de binnenkant, dit is die bevoorrechte plek die de 'voor het geval dat' items waar we zo van houden echt verdienen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen