Mr Wonderful Mok - My favorite Place is by Your side

€17,95 €12,50
Beschikbaarheid: Op voorraad

Soms is er niets beters dan een middag door te brengen aan de zijde van je favoriete persoon, of dat nu tijdens een gezellige Netflix-sessie is dat je lekker samen op de zetel ligt, samen ijsjes eten aan het strand of samen in de regen zingen.

Dit geweldig gevoel van liefde hebben we proberen weergeven op deze mok die ideaal is voor thee, koffie of warme chocolademelk (en waarin ze geweldig smaken), maar die ook perfect is om te pronken met ware liefde, de ware liefde die je hebt voor zowel je vrienden en familie als voor die persoon die je hart echt heeft gestolen.

Deze mok is vervaardigd uit hoogwaardig en superbestendig keramiek en wordt geleverd met al het plezier, gelach en geluk dat Mr Wonderful kenmerkt, en bevat ook een leuke en originele boodschap die zegt: "My favourite place is by your side".
Kleurrijk, lief en ook ideaal om in een geïmproviseerde potloodpot te veranderen om elke plank, tafel of een plaats ergens anders in huis op te vrolijken. Hier zijn nog veel meer dagen aan uw zijde!

Inhoud: 370 ml
Magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen