Mr Wonderful Mok - From East to West, my Brother is the Best

€17,95 €17,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Van het ruige en de warboel in je jonge dagen tot de "wie speelt zijn muziek het luidste" gevechten in je tienerjaren, en door alle ups en downs in de loop van de tijd, weet je dat je van je broer houdt en deze waardeert, maar soms heb je gewoon niet de woorden om het uit te drukken.

Maak je geen zorgen! Hier bij Mr. Wonderful hebben we de perfecte oplossing bedacht om u te helpen! Met deze mok in de hand weet je broer altijd hoeveel je aan hem denkt en bovendien zal zijn thee, koffie, warme chocolademelk er beter dan ooit in smaken (natuurlijk met een koekje erbij).

Deze mok uit hoogwaardig en superbestendig keramiek wordt geleverd met een typische Mr. Wonderful-uitdrukking om iemands humeur op te fleuren, maar deze is opgedragen aan je broer zelf "From east to west, my brother is the best" zodat hij altijd weet hoeveel je aan hem denkt. Als hij geen zin heeft om deze geweldige mok voor zijn dranken te gebruiken, is dat oké, want hij ziet er ook fantastisch uit als decoratie! Pennen en potloden en snuisterijen passen hier perfect in en iedereen die langskomt, weet precies wat een geweldige broer hij is.

Inhoud: 365 ml
Magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen