Maison Berger Auto Diffuser - Wheel Gun

€14,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Ideaal voor de autoliefhebber is deze auto diffuser in de vorm van een aluminium velg. Een prachtige mix van esthetiek en innovatie.
Maison Berger Paris heeft zich laten inspireren door een sportief auto-ontwerp voor deze Auto Diffuser Wheel Gun. De metaalgrijze kleur geeft het een chique en elegante uitstraling. Met dit originele minispaakwiel kun je je luchtroosters stileren en tegelijkertijd je interieur parfumeren. Een geparfumeerde auto diffusor navulling kan hier makkelijk in geplaatst worden, waardoor je voor een paar weken van een aangenaam palet aan geuren geniet.
Gemaakt in Limoges met Franse knowhow, uniek in de wereld, zijn deze producten een echte garantie voor kwaliteit. Deze Car Weel Black Car Diffuser Clip wordt afzonderlijk verkocht, apart van de navullingen van de autodiffusor. Hiermee kunt u uw autoclip en uw favoriete geur selecteren!
Deze klemmen zijn aanpasbaar aan alle automerken en kunnen met zijn bevestigingssysteem op alle soorten ventilatieopeningen worden gemonteerd.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen