Lampe Berger Geurbrander Matali Crasset - Chestnut

€73,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 dagen
Maak van uw interieur een warme omgeving met een moderne industriële stijl met deze zuiverende en parfumerende Lampe Berger.
Matali Crasset is op zoek naar de beweging om te materialiseren, voor een nieuwe luchtkwaliteit ... De Lampe Berger Giftset Matali Crasset Châtain bevat basis kernconcepten, namelijk ademhaling en zuivering dankzij het onnavolgbare ontwerp. De laatste hervat het weven van de lont van de brander. De natuurlijke kastanjekleur is zowel chic als zen.
De geur van Eternal Sap is continuïteit van de plant, gemaakt met ethische ingrediënten die zijn gekocht bij kleine lokale producenten. Deze worden geëerd in deze compositie met betrekking tot het reukzintuig, namelijk salie met zijn zachte en muskusachtige nuances evenals patchouli, houtachtig. Eucalyptus vult zijn geurige tonen aan en versterkt de aromatische kant van de geur.
Met deze Lampe Berger Giftset Matali Crasset van Châtain kunt u teruggaan naar de basis van zijn geschiedenis, naar de zeer technische initiële functie van de Lampe Berger, zowel door zijn stijl als door zijn gebruik. De top zelf is ontworpen als een artistiek element dat kan worden toegeëigend met zijn kleurrijke geometrisch reliëf. Deze lamp is ook verkrijgbaar in blauw en transparant.
Te gebruiken en/of te combineren met elk huisparfum van Maison Berger Paris.
Afmetingen: 10,5 x 10,5 x 19,5cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen