Joma Jewellery Wellness Gems - Rose Quartz - Ketting

€31,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Draag deze stralende rozenkwarts om liefde aan te trekken en positiviteit te versterken.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie.

Zorgvuldig ontworpen om positiviteit uit te stralen en mooie mantra's in je leven aan te moedigen, is deze prachtige Wellness Gem-ketting afgewerkt met echte halfedelstenen lapis lazuli en een gouden wellness-bedel die is gegraveerd met de krachtige eigenschap van deze ketting.

De juwelen van van Joma Jewellery zijn gemaakt van silver plated brass. Dit betekent dat ze vervaardigd zijn uit messing, een mix van koper en zink. Dit materiaal is extra sterk en dus uiterst geschikt voor juwelen.
De term plated komt van de techniek die gebruikt wordt: electroplating. Door middel van stroom blijft het goud- of zilverlaagje hechten aan het metaal.
Hier bovenop wordt alles nog eens afgewerkt met een beschermingslaag voor extra stevigheid.

Lengte: 45cm + verlenging van 5cm

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen