Joma Jewellery Wellness Gems - Howlite - Ketting

€31,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Draag deze stralende ketting met howliet om een gevoel van rust, balans en een herinnering aan karma in je dag te brengen.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig.

Zorgvuldig ontworpen om positiviteit uit te stralen en mooie mantra's in je leven aan te moedigen, is deze prachtige Wellness Gem-ketting afgewerkt met echte halfedelstenen howliet en een gouden wellness-bedel die is gegraveerd met de krachtige eigenschap van deze ketting.

De juwelen van Joma Jewellery zijn gemaakt van silver/gold plated brass. Dit betekent dat ze vervaardigd zijn uit messing, een mix van koper en zink. Dit materiaal is extra sterk en dus uiterst geschikt voor juwelen.
De term plated komt van de techniek die gebruikt wordt: electroplating. Door middel van stroom blijft het goud- of zilverlaagje hechten aan het metaal.
Hier bovenop wordt alles nog eens afgewerkt met een beschermingslaag voor extra stevigheid.

Lengte: 45cm + verlenging van 5cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen