Joma Jewellery Wellness Gems - Aventurine - Ketting

€31,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Draag deze aventurijn dicht bij je, om wijsheid, welzijn en geluk altijd bij je te hebben.

Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit.
Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine.

Zorgvuldig ontworpen om positiviteit uit te stralen en mooie mantra's in je leven aan te moedigen, is deze prachtige Wellness Gem-ketting afgewerkt met echte halfedelstenen lapis lazuli en een gouden wellness-bedel die is gegraveerd met de krachtige eigenschap van deze ketting.

De juwelen van van Joma Jewellery zijn gemaakt van silver plated brass. Dit betekent dat ze vervaardigd zijn uit messing, een mix van koper en zink. Dit materiaal is extra sterk en dus uiterst geschikt voor juwelen.
De term plated komt van de techniek die gebruikt wordt: electroplating. Door middel van stroom blijft het goud- of zilverlaagje hechten aan het metaal.
Hier bovenop wordt alles nog eens afgewerkt met een beschermingslaag voor extra stevigheid.

Lengte: 45cm + verlenging van 5cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen