Joma Jewellery Wellness Gems - Blue Lace Agate - Ketting

€31,90
Beschikbaarheid: Op voorraad

Draag deze prachtige blauwe agaat om een beetje aandacht, vreugde en vriendelijkheid aan je dag toe te voegen.

Agaat bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Het stimuleert spirituele en geestelijke groei door aan te zetten tot zelfreflectie en spoort aan even afstand te nemen en alles wat objectiever te bekijken. Het bevordert rationeel en logisch denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen. Agaat beschermt het aura, geeft een veilig gevoel en brengt balans in lichaam, ziel en geest.

Zorgvuldig ontworpen om positiviteit uit te stralen en mooie mantra's in je leven aan te moedigen, is deze prachtige Wellness Gem-ketting afgewerkt met echte halfedelstenen lapis lazuli en een gouden wellness-bedel die is gegraveerd met de krachtige eigenschap van deze ketting.

De juwelen van van Joma Jewellery zijn gemaakt van silver plated brass. Dit betekent dat ze vervaardigd zijn uit messing, een mix van koper en zink. Dit materiaal is extra sterk en dus uiterst geschikt voor juwelen.
De term plated komt van de techniek die gebruikt wordt: electroplating. Door middel van stroom blijft het goud- of zilverlaagje hechten aan het metaal.
Hier bovenop wordt alles nog eens afgewerkt met een beschermingslaag voor extra stevigheid.

Lengte: 45cm + verlenging van 5cm

0 sterren op basis van 0 beoordelingen