Sonny Angel Hello! Jeju - Blind Box

€10,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Jeju, een prachtig eiland in Zuid-Korea dat bestaat uit wondermooie natuur en tal van locaties die behoren tot UNESCO werelderfgoed. Deze locatie die in tal van Koreaanse films wordt gebruikt, is ook een populair vakantieoord. Deze gelimiteerde serie van Sonny Angel drukt de charme van het eiland uit. 

Deze reeks bestaat uit 6 verschillende popjes, 1 secret en een Robbie. Ze worden als blind box verkocht dus je weet niet welk popje je zal krijgen. Het popje kiest namelijk jou om je geluk te brengen.

Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende versies, variërend van dieren tot groenten- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!

  • formaat: 7,5 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar
  • komt uit Japan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen