Sonny Angel Halloween - Box van 12

€115,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Verkleed als heks of pompoen komt Sonny Angel langs bij je thuis. Met een snoepemmer in de vorm van een pompoen, een kleurrijke lolly of een lekker snoepje in zijn handen maakt hij Halloween leuk voor iedereen. 

Deze reeks bestaat uit 6 verschillende popjes, 1 secret en een Robbie. Ze worden als blind box verkocht dus je weet niet welk popje je zal krijgen. Het popje kiest namelijk jou om je geluk te brengen.

Deze box bevat 12 popjes van de Halloween serie, je zal dus sowieso de 6 verschillende popjes hebben en heel misschien zelfs de secret en/of een Robbie!

Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende versies, variërend van dieren tot groenten- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!

  • formaat: 7,5 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar
  • komt uit Japan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen