Bomb Cosmetics Giftbox - Part Time Mermaid

€26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Voor degenen die zich meer thuis voelen omringd door water, neem een ​​duik in deze oceaan van pure essentiële oliën en handgemaakte verwennerijen.

Dit cadeaupakket bevat:

Mermaid for Each Other bruisbal - Stimuleer de zintuigen terwijl je in een poel van pure essentiële oliën van eucalyptus en citroen duikt. Volgens de legende kan de combinatie van deze twee krachtige oliën ervoor zorgen dat je donkerste gedachten verdwijnen en plaats maken voor verfrissing en rust

Under the Sea Bath melt - We hebben het hart van de oceaan gevangen in deze boterachtige schoonheid om je huid te voeden terwijl de pure essentiële oliën van mandarijn en ylang ylang je zintuigen stimuleren en prikkelen.

Mermaid's Delight Bath bruisbal - Gooi deze in bad en waan je een zeemeermin! Met pure essentiële oliën van ylang-ylang en sandelhout en met natuurlijke boters.

She Sells Seashells melt - Deze schoonheid brengt exotische golven van essentiële oliën van kokos en grapefruit, bezaaid met schelpen en parels!

Sea Sprite zeep - Laat de zee over je huid spoelen. Met essentiële oliën van patchouli en amyris, zal deze zeep je een spetterend gevoel geven!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen