Bomb Cosmetics Giftbox - Panda Yourself

€26,95
Beschikbaarheid: Op voorraad

Laat je omarmen in een bad van pure essentiële oliën terwijl je problemen wegspatten.

Dit cadeaupakket bevat:

Bear With Me bruisbal - Pure essentiële oliën van may chang en geranium komen vrij terwijl de bruisbal in het het bad ronddrijft, het water kleurt glanzend lila. Deze beer bruisbal kalmeert je na een drukke dag en de romige boters verzorgen je huid.

Blackberry Bath creamer - Deze creamer met de hand gerold, met een overheerlijke bramengeur bevat rood zeewier dat barst van de mineralen. Pure essentiële oliën van geranium en lavendel met een bramenhart en hints van aardbei en framboos.

V For Violet bruisbal - Onder het glittermasker gaat V een ​​violetgeurende ervaring creëren. Met essentiële oliën van geranium en rozen wil je meer en meer!

Panda-monium melt - Creëer je eigen zen in een wereld van chaos terwijl de natuurlijke cacao- en sheaboters je huid kalmeren en hydrateren, de pure essentiële oliën van chang en geranium zorgen voor balans en sereniteit.

Berry the Hatchet zeep - Omhul jezelf met wolken van fruit en zoete aroma's, die je energie geven en je in een staat van volledig bewustzijn brengen. Met essentiële oliën van cederhout en zoete sinaasappel, een hart van bramen en hints van aardbei en framboos.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen