Bomb Cosmetics Giftbox - Hammer Time

€26,95 €18,86
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Vervul je doe-het-zelf-dromen en spijker je reinigingsroutine vast!

Dit cadeaupakket bevat:

Man Grenade bruisbom - Gooi deze in bad en wacht tot de stimulerende essentiële oliën van zwarte peper en rozemarijn in het water vrijkomen, waardoor je een uitbarsting van energie krijgt! Je badwater krijgt een prachtige blauwe tint.

Robo-Bomb bruisbal - Deze robot bruisbal is volledig met de hand gemaakt en geeft tijdens het bruisen in uw badkuip zijn herstellende aroma's vrij! Met pure essentiële oliën van cederhout en vetiver. Na je bad voel je je als herboren zodat je de perfecte robotmoves kan uitvoeren!

Do the Robot melt - Als je huid wat liefdevolle verzorging nodig heeft, dan is dit je redding! Gemaakt van natuurlijke shea- en cacaoboter, gemengd met essentiële oliën van zwarte peper en sandelhout. Deze robot zal zacht smelten in je bad en langzaam zijn kalmerende en stimulerende eigenschappen vrijgeven.

Rain Shower Mixer - Mix en match deze douche-aroma's om een geurexplosie te creëren. Met pure essentiële oliën!

Cotton Shower Mixer - Mix en match deze douche-aroma's om een geurexplosie te creëren. Met pure essentiële oliën!

Cotton Fresh zeep - Deze nostalgische geur van vers katoen en pure essentiële oliën van patchouli en amyris doet je wegdromen, zal je geest kalmeren en je zorgen in het water laten wegebben.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen