Lampe Berger Geurbrander Giftbox - Geometry Grenadine

€43,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Over de geurbrander
Geometrie blijft, in een ontwerp, een onuitputtelijke bron van inspiratie. In de roaring twenties was er het kubisme en in dit tweede decennium van de 21e eeuw zijn de vierkanten, rechthoeken, driehoeken en ruiten weer terug van weggeweest. Met behulp van designer Armand Delsol wordt deze trend geïllustreerd in de Lampe Berger Giftset Geometry Grenadine.
Een voorbeeld van dynamiek en moderniteit.. Strak, slank en voorzien van een glanzend zilveren sierdop en rood gelakt glas.. Hij geeft uw interieur een bijzonder flamboyant accent en tezamen met het 250ml huisparfum Paris Chic, een bloemrijk uitje in de Franse manier van leven dankzij, het ideale cadeau voor voor vrienden, familie of gewoon voor u zelf om kennis te maken met Lampe Berger en haar bijzondere welzijnsritueel.

Paris Chic
Het huisparfum Paris Chic is een subtiel bloemig parfum, de tijdloze belichaming van de befaamde Franse levenskunst. Het begint met een verfrissend boeket van citrusvruchten en neemt ons vervolgens mee naar een klassieke rozentuin waarin wij de prachtige Bulgaarse roos naast de elegante iris en het onschuldige viooltje treffen. De moderne, exotische geur van lychee, versterkt door het zonnige aroma van wijnperzik, wordt benadrukt door de poederige zoetheid van muskus. Een wandeling door de rozentuin van de Tuilerieën!

Deze giftset bevat een lamp, een lont, een afsluitdopje, een sierdop en een flesje parfum Paris Chic van 250ml.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen