Geurkaars Set - For Couples with the Spark

Beschikbaarheid: Op voorraad

SET VAN 3 KAARSEN VOOR VERLIEFDE KOPPELS.

Een kaars kan een heel groot verschil maken als het gaat om het creëren van een echt romantisch moment, het plannen van een speciaal diner of het inrichten van het huis zoals wij dat willen. Dus wat gebeurt er als er drie kaarsen zijn? We vertellen het je nu, want we gaan je een mooie set van 3 kaarsen aanbieden voor koppels die van elkaar houden en die voor elkaar in vuur en vlam staan. Als je samen bent en je brandt deze kaarsen gebeurt er magie. Steek ze gewoon aan om elk moment onvergetelijk te maken ... zelfs een marathon van je favoriete serie wordt een romantische herinnering!

Deze drie prachtige kaarsen met romantische boodschappen hebben drie unieke en perfecte aroma's die in combinatie pure magie zijn: "Asian night" is exotisch en zoet, ideaal voor gezellige avonden op de zetel met een deken; "Sweet sunset" is perfect voor fruitige zoete momenten of om te dromen (zelfs als je wakker bent); en "Pure relax" behoeft geen introductie, je komt zeker in Zen-modus.

Kies deze set van drie kaarsen met romantische boodschap om de woonkamer, slaapkamer of je favoriete hoek van het huis te versieren. Ze brengen een uniek en speciaal tintje en maken elk moment samen onvergetelijk.

Afmeting: 6,7 x 8 cm

- Set van 3 kaarsen met 100% plantaardige was in glazen houders.
- Laat kaarsen niet zonder toezicht achter terwijl ze branden. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Blijf van brandbare voorwerpen weg. Steek niet langer dan 2 uur aan. Houd een minimumafstand van 10 cm aan tussen aangestoken kaarsen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »