Geurkaars Set - Breathe, take your time and Shine!

Beschikbaarheid: Op voorraad

SET VAN 3 KAARSEN - ADEM, NEEM JE TIJD EN ... SCHITTER!

Ontspannen maar niet lui, de beste dingen nemen hun tijd, net als die ‘vijf minuten langer’ op maandagochtend of dat ‘Ben er even niet’ als antwoord op je WhatsApp-groep. Geniet van die momenten van rust voordat je naar buiten gaat en maximaal schittert met al je persoonlijke kracht en stijl. Om dat moment nog specialer te maken, is deze set van drie kaarsen met een mantra die je minstens één keer per dag moet herhalen: Adem, neem de tijd en... schitter!

Steek deze kaarsjes van plantaardige was aan en vul je huis met de heerlijke, frisse geur van zoete kardemom, saffraanhout en zwarte amber. Bovendien zijn de keramische houders zo mooi dat ze er in elke kamer fantastisch uitzien en je huis een moderne, zeer stijlvolle toets geven. Tijd in huis is goud waard en deze set van drie kaarsen maakt die tijd drie keer zoveel meer waard. 3, 2, 1 ... relax!

Afmeting: 5 x 6,7 cm

Laat brandende kaarsen niet onbeheerd achter. Buiten het bereik van huisdieren en kinderen houden. Houd minimaal 10 cm ruimte tussen de kaarsen. Niet aansteken in de buurt van ontvlambare voorwerpen. Steek kaarsen aan voor maximaal twee uur.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »