Mr Wonderful Fotoalbum - To tell the Most Beautiful Love story

€28,95 €20,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Denk hier eens over na: je relatie is constant gevuld met 'eerste keren' die je liefdesverhaal echt ongelooflijk maakten. Een liefdesverhaal dat gemakkelijk kan concurreren met blockbuster-klassiekers.

Misschien heb je er tot nu toe niet aan gedacht, maar er zijn duizenden plaatsen waar je voor het eerst kuste. Elke reis, elk weekend, elke nieuwe hoek van de stad die je hebt ontdekt, elk restaurant waar je samen hebt gegeten ... al die plaatsen waar je spontane, verlegen of gepassioneerde kusjes hebt gedeeld.

Daarom wilden we dit prachtige fotoalbum onthullen voor koppels die zo van elkaar houden. Het is de ideale gelegenheid om het mooiste liefdesverhaal te vertellen en al je favoriete fotomomenten te sorteren, verzamelen en herbeleven.

Binnenin vind je 64 pagina's die kunnen worden gevuld met geweldige foto's, selfies, misschien zelfs trein-, vliegtuig- of concertkaartjes en al het andere dat belangrijk voor je is. Als je op zoek was naar een cadeau voor Valentijnsdag of gewoon een cadeau om "ik hou van je" te zeggen tegen je partner... je hebt het gevonden! Met dit fotoalbum heb je gegarandeerd prijs. Drie keer hoera voor de liefde!

Afmeting: 23 x 15 x 3,5 cm
Indicaties: Romantisch fotoalbum, met 64 pagina's en 8 stickervellen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen