Sonny Angel Cherry Blossom - Peacefull Spring - Blind Box

€9,90
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
De zeer gewilde Cherry Blossom serie van 2019 werd in een nieuw jasje gestoken; Cherry Blossom - Peaceful Spring.
 
De engeltjes zijn versierd met kersenbloesems, zoals op de oren van het konijn en op de veren van de pauw. Het elegante en verfijnde motief van "Sakura Blossoms" wordt uitgedrukt in zachte groene en roze tinten.
 
Deze reeks bestaat uit 4 verschillende popjes, 1 secret en een Robbie. Ze worden als blind box verkocht dus je weet niet welk popje je zal krijgen. Het popje kiest namelijk jou om je geluk te brengen.
 
Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende versies, variërend van dieren tot groenten- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
  • formaat: 7,5 - 8,5 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar
  • komt uit Japan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen