Sonny Angel Cherry Blossom - Night Version - Blind Box

€9,50
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
De zeer gewilde Cherry Blossom serie van 2019 werd in een nieuw jasje gestoken; Cherry Blossom - Night Version.
In deze serie droomt Sonny Angel over de schoonheid van kersenbloesems 's nachts. En net als echte kersenbloesems, kan van de Sonny Angel Cherry Blossom Series - Night Version slechts een korte tijd worden genoten. Deze figuurtjes waken zachtjes over je en brengen je rust en comfort als een nachtelijke kersenbloesem verlicht door het zachte maanlicht.
De engeltjes zijn versierd met kersenbloesems, zoals op de oren van het konijn en op de veren van de pauw. Het elegante en verfijnde motief van "Sakura at night" wordt uitgedrukt in zachte paarse tinten.
Deze schattige geluksbrengers komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende versies, variërend van dieren tot groenten- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!
  • formaat: 7,5 - 8,5 cm
  • leeftijd: vanaf 3 jaar
  • komt uit Japan
0 sterren op basis van 0 beoordelingen