Bomb Cosmetics Bruisbal - Written in the Stars

€4,75
Beschikbaarheid: Op voorraad

Laat de nacht je meenemen op een rustgevende reis om je diepste dromen te ontdekken. We hebben deze bruisbal in glitter mica gedompeld om ervoor te zorgen dat deze helderder schijnt dan welke ster ook. Gooi deze in bad om zijn cassis- en rozengeur vrij te geven, het water een rustige turquoise te kleuren en alles op zijn pad kalmeren. Deze veganistische bruisbal zal je lot uitstippelen terwijl de pure essentiële oliën van Patchouli en Amyris je zintuigen herstellen en stress verminderen om te helpen jezelf weer te vinden.

Bruisballen, maar NIET zoals je ze tot nu toe hebt ervaren!

Onze bruisballen zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als gek en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens het baden. Daarnaast bevatten al onze producten essentiële oliën die invloed hebben op je gemoedstoestand.
Sommigen bevatten een pure cacao en sheaboter toef ('piping'), die zachtjes smelt op de huid. Wij gebruiken geen glitters (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in onze badproducten, we zijn overgestapt op suikerdeeltjes, ook wel mica's genoemd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dieren niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Gebruiksaanwijzing
Laat je bruisbal in een bad met warm water vallen en kijk toe hoe het bruist en zijn parfum en essentiële oliën vrijkomen, terwijl het bicarbonaat van soda het water verzacht. Spoel het bad na gebruik goed uit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen