Bomb Cosmetics Bruisbal - Rain Dance

€4,75
Beschikbaarheid: Op voorraad

Deze bruisbal danst zich een weg in een warm bad, kijk hoe deze wegbruist en een prachtige blauwe kleur vrijgeeft die over het wateroppervlak drijft. Met essentiële oliën van eucalyptus en pepermunt om je geest te verfrissen en een vleugje cacao - en sheaboter om je huid te hydrateren!

Bruisballen, maar NIET zoals je ze tot nu toe hebt ervaren!

Onze bruisballen zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als gek en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens het baden. Daarnaast bevatten al onze producten essentiële oliën die invloed hebben op je gemoedstoestand.
Sommigen bevatten een pure cacao en sheaboter toef ('piping'), die zachtjes smelt op de huid. Wij gebruiken geen glitters (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in onze badproducten, we zijn overgestapt op suikerdeeltjes, ook wel mica's genoemd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dieren niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Gebruiksaanwijzing
Laat je bruisbal in een bad met warm water vallen en kijk toe hoe het bruist en zijn parfum en essentiële oliën vrijkomen, terwijl het bicarbonaat van soda het water verzacht. Spoel het bad na gebruik goed uit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen