Bomb Cosmetics Bruisal - Over the Rainbow

€4,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Stop deze bruisbal in je bad en bereid je voor op een euforische ervaring! Kijk hoe een rustige turquoise kleur zich over je bad verspreidt en alles op zijn pad verheft! Je zweeft als het ware in de lucht op een geurige wolk boven de regenboog. Laat de magische essentiële oliën van stemmingsverhogende jasmijn en energieke salie je meenemen op een euforische ervaring terwijl de blauwe werveling van natuurlijke boters je huid hydrateert en de stress van je afglijdt.

Bruisballen, maar NIET zoals je ze tot nu toe hebt ervaren!

Onze bruisballen zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als gek en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens het baden. Daarnaast bevatten al onze producten essentiële oliën die invloed hebben op je gemoedstoestand.
Sommigen bevatten een pure cacao en sheaboter toef ('piping'), die zachtjes smelt op de huid. Wij gebruiken geen glitters (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in onze badproducten, we zijn overgestapt op suikerdeeltjes, ook wel mica's genoemd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dieren niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Gebruiksaanwijzing
Laat je bruisbal in een bad met warm water vallen en kijk toe hoe het bruist en zijn parfum en essentiële oliën vrijkomen, terwijl het bicarbonaat van soda het water verzacht. Spoel het bad na gebruik goed uit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen