Bomb Cosmetics Bruisbal - No Prob-Llama

€4,75
Beschikbaarheid: Op voorraad

Op zoek naar een verkwikkende traktatie voor je bad? Geen probleem, we hebben de perfecte bruisbal! Gooi deze roze schoonheid in bad en laat je problemen achter jou. Kijk terwijl u achterover leunt en ontspant hoe deze rondspringt en een spoor van essentiële oliën van bergamot en mandarijn over je heen spoelt om je zintuigen te prikkelen en je hoofd te verlichten! Spring uit het bad en voel je springlevend! De dag is van jou!

Bruisballen, maar NIET zoals je ze tot nu toe hebt ervaren!

Onze bruisballen zijn volledig met de hand gemaakt om ervoor te zorgen dat ze bruisen als gek en er een heerlijke geur vrijkomt tijdens het baden. Daarnaast bevatten al onze producten essentiële oliën die invloed hebben op je gemoedstoestand.
Sommigen bevatten een pure cacao en sheaboter toef ('piping'), die zachtjes smelt op de huid. Wij gebruiken geen glitters (zelfs geen zogenaamde 'bio glitters') in onze badproducten, we zijn overgestapt op suikerdeeltjes, ook wel mica's genoemd, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dieren niet hoeven te lijden voor onze luxe.

Gebruiksaanwijzing
Laat je bruisbal in een bad met warm water vallen en kijk toe hoe het bruist en zijn parfum en essentiële oliën vrijkomen, terwijl het bicarbonaat van soda het water verzacht. Spoel het bad na gebruik goed uit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen